reseledare på TUI

Penha d'aguia

Alltså ännu en gång - vilken dag!! Vilken helg! vilket liiiiiiiiv!!

Har hela helgen vart ute och gått känns det som. I lördags jobbade jag halvdag och smet sedan lite tidigare för att åka till Machico och på egen hand försöka gå en liten vandring jag spanat in. Boca do Risco hette den, började med att jag fick singa vandrar-företaget vi arbetar med för att ta reda på vart jag kunde parkera bilen, Ribeiro Seco sa hon. Åkte dit och parkerade på en gata helt i utkanten av Machico. Gick upp för en flod och en lokal kille började skrika åt mig "vart är du på väg", tydligen åt fell håll så han satt där på ballkongen och skrek "höger-väster-upp för trappen där ja" åt mig tills jag hittade levadan jag sökte. Gick 1,5 h tills jag insåg att detta var fel väg att gå ändå så trött och grinig gick jag tillbaka och precis där jag startat hittade jag en skylt mot vandringen jag letat efter i 3 h. Så äntligen hittade jag Boc do Risco och njöt av den fina utsikten.

Igår hade jag sista lediga dagen tillsammans med mina kompisar innan de åker hem så vi började tidigt med att klättra upp för örnklippan - Penha d'Aguia, jag säger klättrar för det var såååå brant på vissa ställen. Eftersom jag redan gått 16km dagen innan var mina ben döda redan vid starten och jag tycker så synd om mina kompisar som fick stå ut med mina svordommar och klagande längst bak haha. Efter 1.13h kom vi äntligen upp och hade picknick med massa frukter och bananpankakor. Mums!

Efter att vi hade kämpat oss ner igen så roadtrippade vi längsmed norra kusten tills vi kom till Sexial och badade lite i havet. Kvällen slutade sedan hos Eve där vi myste med masssssssa godis och indisk mat. Som sagt, livets helg!

/Louise

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas